Amnistia 2024 ne sherbim komunitar

Pershendetje , jam arrestuar ne baze te kundravajtjes penale 291 “ Drejtimi i mjetit ne menyre te pa rregullt”
Nga gjykata u denova me form alternative te shlyerjes se denimit dhe perfitova nenin 63.
Duke marre shkas nga Amnistia , rezultoj subjekt amnistie.
Nese perfitoj nga amnistia a do te shfaqet deshmia e penalitetit si i denuar ?

Faleminderit paraprakisht

Qytetari: E.E.
Data: 7 May 2024, Kategoria: Penale

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

Leave a Reply