Afati i regjistrimit i deshmise testamentare

Pershendetje..Kemi regjistruar deshmine e trashegimise testamentare.Por na erdhi ne e Albania nje dokument qe kerkon te dorezojme edhe dokumentat me pronat te cilat nuk i kemi dixhitalizuar akoma.
Regjistrimi u be para tre muajve. Dua tju pyes ka afat per ti dorezuar dokumentat qe kerkon ashk per kadastren.Faleminderit

Qytetari: V.K.
Data: 7 May 2024, Kategoria: ASHK

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

  1. Pershendetje,
    Pasi behet aplikimi per celjen e trashegimise tek noteri dhe pas leshimit te deshmise se trashegimise ligjore dhe/ose testamentare, brenda 30 diteve nga momenti i celjes nga noteri trashegimtaret do duhet te procedojne me dorezimin e dokumentacionit. Pas kalimit te ketij afati aplikohet gjobe.
    Faleminderit.

Leave a Reply