Ndihmë Juridike Parësore

– Qendrat e shërbimit të ndihmës juridike parësore
 1. Qendra e Shërbimit të Ndihmës Juridike Parësore, Lushnje Adresa: Lagjia “Kongresi i Lushnjes”, Rr. “Bajram Haxhiu” pranë Bashkisë Lushnje
 2. Qendra e Shërbimit të Ndihmës Juridike Parësore, Durrës Adresa: Lagjia Nr.2, Rruga: “Aleksandër Goga”, pranë Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Durrës
 3. Qendra e Shërbimit të Ndihmës Juridike Parësore, Tiranë Adresa: Bulevardi”Zogu I”, pranë Ministrisë së Drejtësisë
 4. Qendra e Shërbimit të Ndihmës Juridike Parësore, Pogradec Adresa: Bulevardi Rreshit Çollaku, Lagjia 2, pranë Bibliotekës Mitrush Kuteli, Pogradec
 5. Qendra e Shërbimit të Ndihmës Juridike Parësore, Gjiroksatër Adresa: Bulevardi “18 Shtatori” në ambientet e ADISA Gjirokastër
 6. Qendra e Shërbimit të Ndihmës Juridike Parësore, Lezhë Adresa: Blv. “Gjergj Fishta” pranë Bashkisë Lezhë
 7. Qendra e shërbimit të ndihmës juridike parësore Shkodër Adresa: Ruga, “Don BOSKO” pranë Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Shkodër
 8. Qendra e shërbimit të ndihmës juridike parësore Vlorë Adresa: Rruga “Zigur Lelo”, pranë Bashkisë Vlorë
 9. Qendra e shërbimit të ndihmës
  juridike parësore Dibër Adresa: Pranë Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Shkodër
 10. Qendra e shërbimit të ndihmës juridike parësore Fier Adresa: Rruga “Ramiz Aranitasi”, në ambientet e ADISA Fier
– Organizatat jofitimprurëse të autorizuara nga Ministri i Drejtësisë
 1. Shoqata “Mbrojtja E Të Drejtave Të Gruas Qytetare Dhe Fshatare” Adresa: Lagjja “30 vjetori”, Berat
 2. Albanian Legal And Territorial Research Institute Adresa: Rr. “Asim Zeneli”, nr. 15, Tiranë
 3. Qendra për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve Në Shqipëri (CRCA)Adresa: Rr. “Perlat Rexhepi”, Pallati Ana, hyrja nr. 7, apartamenti nr. 18, Tiranë
 4. Forumi i Gruas Elbasan Adresa: Lagjja “5 Maji”, Rr. “M. Shqiptari”, pallati 450/1, Elbasan
 5. Qendra Linja E Këshillimit për Gra dhe Vajza Adresa: Rr. “Muhamed Gjollesha”, ndërtesa nr. 122, hyrja nr.4, apartamenti nr.8, Tiranë
 6. Intelektualët e Rinj Shpresë Adresa: Lagjia “Qemal Stafa”, Rr. “Daut Boriçi” nr. 874, Shkodër
 7. Qendra Konsumatori Shqiptar Adresa: Lagjia nr. 11, Rr. “Kumini” pallati nr. 1319, Durrës
 8. Qendra për Nisma Ligjore Qytetare Adresa: Rr. “Vaso Pasha”, pallati nr.12, shkalla nr. 1, aparatementi nr. 1, Tiranë
 9. Qendra e Shërbimeve dhe Praktikave Ligjore të Integruara Adresa: Blv. “Gjergj Fishta”, ndërtesa nr.26, apartamenti nr.24, Tiranë
 10. Qendra të Ndryshëm dhe të Barabartë Adresa: Rr “Fortuzi”, ndërtesa nr. 24, shkalla nr. 4,  apartamenti nr. 4,Tiranë
 11. Qendra Shërbimi Ligjor Falas Tiranë (TLAS) Adresa: Blv. “Bajram Curri”, pallatet “Agimi”, shkalla nr. 18, apartamenti nr. 322, Tiranë
 12. Shoqata Shërbimet Shqiptare për Refugjatët dhe Migrantët Adresa: Sheshi “Karl Topia”, ndërtesa “Trema engineering” nr.2, kati 3, apartamenti nr. 6, Tiranë
– Klinikat e Ligjit pranë Universiteve me të cilat janë lidhur marrëveshje bashkëpunimi
 1. Klinika e Ligjit pranë Universitetit të Tiranës, Fakulteti i Drejtësisë Adresa: Rr. “Milito Tutulani”, Tiranë
 2. Klinika e Ligjit pranë Kolegjit Universitar “Bedër” Adresa: Rr. “Jordan Misja”, Tiranë
 3. Klinika e Ligjit pranë Kolegjit Universitar “Wisdom” Adresa: Rr. “Medar Shtylla”, Komuna e Parisit, Tiranë
 4. Klinika e Ligjit pranë Kolegjit Universitar “Aleksandër Moisiu” Durrës Adresa: Rr. “Currila”, Durrës
 5. Klinika e Ligjit pranë Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë Adresa: Rr. “Kosova”, Skelë Vlorë
 6. Klinika e Ligjit pranë Universitetit Europian të Tiranës Adresa: Bulevardi Gjergj Fishta Ndërtesa nr. 70, Hyrja nr. 1, Tiranë
 7. Klinika e Ligjit pranë Universitetit “Qirjazi” Adresa: Rruga “Taulantët”, Kodër-Kamëz, Tiranë
 8. Klinika e Ligjit pranë Universitetit “Mesdhetar të Shqipërisë” Adresa: Bulevardi Gjergj Fishta, Tiranë
 9. Klinika e Ligjit Shkoder (Hapur dhe mbeshtetur nga Fondacioni Shoqeria e Hapur per Shqiperine) Adresa: Rruga “Kole Idromeno”, Shkodër
 10. Klinika e Ligjit pranë Universitetit “Marin Barleti”, Tiranë Rr. “Frang Bardhi”, Tiranë