Kategoritë e Përgjigjeve

Pershendetje, dua te di nje informacion ne lidhje me shitjen e nje apartamenti. Kam nenshkruar kontrate porosie me nje sipermarres per blerjen e nje aparatamenti qe eshte ne ndertim, nderkohe kam bere dhe bllokimin e prones ne Ashk sipas Kontrates se porosise, aparatmentin qe kam porositur dua ta shes. Mund ta kryej aktin e shitblejes […]
Qytetari: H.T.
Data: 25 September 2023, Kategoria: Kontrata
Pershendetje Jemi 11 bashkpronar dhe kemi nje certifikat pronsie. Nga viti 2021 jemi ne gjygj per pjestim pasurie . Un si bashkpronar kam rregjistruar ne hipotek akt padin e gjykates ,.Kur un i kerkoj hipotekes kartel pasurie shikoj qe ne kete kartel jtani shpejt me date 12/05/2023 10 nga bashkpronaret kan bere tek noteri kontrat […]
Qytetari: R.T.
Data: 18 June 2023, Kategoria: Civile, Kontrata
Pershendetje, Ne Tetor 2012 babi im ka bere nje akt-marreveshje me pronaret e truallit, ne te cilin kishim dyqanin brenda nje godine ne proçes legalizimi. Ne Akt-Marreveshje specifikohet qe do shperblehemi me 50 m2 dyqan, njesoj sa kishim, pasi te behej pallati. Pronaret e tokes na kane mashtruar dhe nuk po na japin asgje. Kjo […]
Qytetari: ..
Data: 3 February 2022, Kategoria: Çështje pronësie, Kontrata
Përshëndetje, Do te doja te dija sesi funksionin kur akti i dhurimit te shtepise nuk regjistrohet ne regjistrin e pasurive te paluajtshme. Praktikisht shtëpia ku jetojmë unë me mamin dhe motrën i është dhuruar babit nga gjyshi, nëpërmjet kontrate dhurimi e bere përpara noterit. Vite me vone gjyshi vdiq. Mbas disa mosmarrëveshjesh midis babit me […]
Qytetari: I.I.
Data: 25 January 2022, Kategoria: Çështje pronësie, Kontrata