Kategoritë e Përgjigjeve

Pershendetje! Une punoj ne nje kompani private me kontrate pune por per shkak te produktivitetit te kompanise pronari kerkon ta zgjidhi kontraten ne menyre te njeanshme me ndermjetesim. Nese e pranoj, a jam ne ndonje shkelje ligjore? Faleminderit
Qytetari: M.S.
Data: 30 July 2021, Kategoria: Ndërmjetësim, Punë
Pershendetje! Kam patur nje çeshtje civile ne konflikt me 2 persona, ku me njeren nga palet rame dakort qe ta zgjidhnim problemin me ndermjetesim. Ftuam edhe palen e trete te merrte pjese ne menyre qe te gjenim nje marreveshje te perbashket. Pala e 3-te nuk pranoj te merrte pjese dhe ka ngritur padi ne gjykate, […]
Qytetari: M.R.
Data: 10 April 2021, Kategoria: Ndërmjetësim
Pershendetje, Doja t’ju pyesja se sa vlere ka marreveshja e arritur me ndermjetesim dhe si ndiqet zbatimi i kesaj marreveshje kur njera nga palet ka detyrime kundrejt pales tjeter?  Nese nuk arrijme nje marreveshje me palen tjeter apo pala tjeter pasi pranon qe do paraqitet ne seancat e ndermjetesimit realisht nuk paraqitet, a i vendoset […]
Qytetari: A.D.
Data: 7 April 2021, Kategoria: Ndërmjetësim
Pershendetje, Kam nje çeshtje pune dhe shoqëria me te cilën jam ne konflikt me ka propozuar ndërmjetësimin. Ne fakt une nuk jam shume e bindur nese duhet ta pranoj zgjidhjen e ceshtjes me ndermjetesim apo te shkoj ne gjykate. Ju lutem, a mund te kem me shume informacion qe te me ndihmoje te marre nje […]
Qytetari: S.D.
Data: 22 February 2021, Kategoria: Marrëdhenie pune, Ndërmjetësim