Kategoritë e Përgjigjeve

Pershendetje,para 16 vitesh ka ndodhur nje aksident me makine ne te cilin nje pjestar i familjes nderroi jete .Ne ate periudhe erdhi njoftimi nga byroja per demshperblim te cilin nuk e firmosem.A ka ndonje mundesi qe ta hap nje gjyq per kete ceshtje dhe te bej kerkese per demshperblim pas 16 vitesh ?
Qytetari: E.K.
Data: 19 September 2022, Kategoria: Shpërblim dëmi
Pershendetje, Kam bere aksident disa muaj me pare, ku kam shkare nga ngrica dhe si pasoje me eshte demtuar njeri prind. Kam siguracion TPL. Doja te dija nese me takon demshperblim dhe si duhet te veproj per ta ndjekur si ceshtje? Faleminderit dhe pune te mbare!
Qytetari: A.B.
Data: 25 March 2022, Kategoria: Shpërblim dëmi
Pershendetje, pyetja qe dua qe shtroj eshte: Nje rast demtimi ne pune miniere, mbetur me gjymtime te perhershme humbja e shikimit te njerit sy, jan nisur dy procese gjyqsore per demshperblim nga siguracioni dhe penal, tani doja te dija ne perfundim te procesit penal me shpalljen fajtor te te pandehurve a mundem te ngre padi […]
Qytetari: A.A.
Data: 30 July 2021, Kategoria: Shpërblim dëmi
Faleminderit av. Dorina Ndreka Me qe kam te drejte te kerkoj shperblimin e demit te shkaktuar nga ana e organeve te administrates publike nepermjet gjykates ne perputhje me ligjin 8510/1999 “Per pergjegjesine jashtekontraktore te organeve te administrates publike” ne rastin tim, ke duhet te hedh ne gjyq ZVA perkatese dhe drejtorin e shkolles? Dhe kush […]
Qytetari: I.G.
Data: 9 December 2020, Kategoria: Arsimi, Marrëdhenie pune, Shpërblim dëmi