Kategoritë e Përgjigjeve

Deshiroj qe te bej aplikim per te shkuar ne gjermani. Por me duhet te marr disa disa vula apostile dhe legalizimin e disa dokumentave. Ku behet kjo gje ?
Qytetari: E.M.
Data: 19 September 2022, Kategoria: Procedura administrative
Pershendetje, kam bere kerkesen ne ashk per kartele pasurie, per pronen qe posedoj, si fillim me nisen shkrese me 6 pika per ti plotesuar pastaj me kerkuan dhe vendimin e gjykates per origjinen e prones, un pronen e kam blere ne vitin 2002 posedoj kontraten e blerjes gjithashtu dhe hipoteken e kam por pa metra […]
Qytetari: L.K.
Data: 19 September 2022, Kategoria: Procedura administrative
Pershendetje, Dëshiroj të rregjistroj online përmes e-albania dëshminë e trashigimisë të babait tim të vdekur në A. Sh. K. Konstatova se në dokumentat që nevojiten nga “e-albania” për të regjistruar “Dëshminë e Trashigimisë” është përveçse “dëshmisë” që kam marre nga Noteri, kerkohet edhe “Vendimi gjyqësor përfundimtar i formës së prerë”. Pra, me duket sikur kerkojne 2 […]
Qytetari: A.B.
Data: 27 August 2022, Kategoria: Civile - Trashëgimia, E-Albania, Procedura administrative
Pershendetje , kam ber nje aplikim para 2 muajsh per pension pleqerie dhe un kam qene i perndjekur politik prej 10 vitesh dhe kam derdhur sigurime i vetepunesur nga viti 1992-2005 por nuk kam dokumentacion per vitet me erdhi pergjigja nga issh negative pasi per kto vitet nuk kishte ndonje me emrin tim si mund […]
Qytetari: G.Z.
Data: 22 August 2022, Kategoria: Procedura administrative, Sigurimet shoqërore
Pershendetje, Kemi leje ndertimi dhe miratim per fillim punimesh per objekt “magazine bujqesore” Objekti eshte ne punim e siper por nderkohe ne kete objekt provizorisht duam te vendosim disa struktura te cmontueshme tilla si strehe pa kollona dhe pa themel, salle teknike pa themele por me panel dhe ndarje nderkati me strukture metalike. Keto punime […]
Qytetari: E.B.
Data: 17 August 2022, Kategoria: Procedura administrative
Pershendetje, Interesohem te di rreth hapave qe duhet te ndjek per perfitimin e pronesise te nje objekti ne proces legalizimi. Kjo prone ka vetem dokumentin (Vetedeklarimit per procesin e Legalizimit). Si mund te mundesohet qe persona te tjere familjare te perfitojne gjithashtu pronesine mbi objektin (me dakortesine dhe vullnetin e vete pronarit qe posedon dhe […]
Qytetari: E.H.
Data: 17 August 2022, Kategoria: Çështje pronësie, Legalizim, Procedura administrative