Kategoritë e Përgjigjeve

Pershendetje , kam pas 2 kredi te marra te pashlyera te cilat kane kalmar ne permbarim dhe ekzekutim , me eshte bere bllokimi I bankes dhe banka me thote se rezultojne 3 kredi per tu shlyer , une kam marre dy , dhe institucioni I 3 te cilit banka me thote I detyrohesh as e […]
Qytetari: M.S.
Data: 4 January 2023, Kategoria: Banka, Ekzekutimi i detyrimeve
prsh kam mar 2 kredi ne kto institucionet si jute dhe kredo dhe me kane kaluar ne permbarim,doja te dija a ka problem nese me dergojne lek me weter union ose money gram a mund te mi mbajn leket
Qytetari: E.B.
Data: 29 July 2022, Kategoria: Ekzekutimi i detyrimeve
Pershendetje.Une pasi Kam paguar demin e caktuar nga gjykata per nderprerje punimesh te nje objekti,sipas shkreses se permbarimit per ekzekutim vullnetar. Problemin e kam me kamatvonesat : detyrimin ti paguaj demin perllogaritur deri ne 19/09/2016, duke i shtuar kesaj shume ,vleren e kamatave tregtare mesatare ditore,ne shumen 4071 leke ne dite deri ne ekzekutimin e […]
Qytetari: E.S.
Data: 27 July 2022, Kategoria: Ekzekutimi i detyrimeve
Pershendetje, Kam marr dy kredi ne dy nga institucionet financiare qe operojne ne vend. Si pasoje e mospageses se detyrimeve, ceshtja ka kaluar ne permbarim. Doja te dija nese permbaruesi mund te bllokoje leket qe mund te me dergojne me wester union ose money gram? Ju faleminderit,
Qytetari: E.B.
Data: 22 July 2022, Kategoria: Ekzekutimi i detyrimeve
Pershendetje, Kam vellain qe ka marr nje kredi para 6 vjetesh me vlere 500 mije lek te vjetra dhe sot i jane bere rreth 3 milion lek te vjetra per te paguar. Nje permbarues privat i ka bllokuar llogarine e rroges, nderkohe qe banka nuk e ka lajmeruar  fare qe llogaria do bllokohet. Shkoj te […]
Qytetari: E.O.
Data: 22 July 2022, Kategoria: Ekzekutimi i detyrimeve
Pershendetje, Kam pasur nje kredi te ish-Banka Popullore ku garanci kam lene nje kat te nje objekti qe kam ne emrin tim. Prona eshte vleresuar per nje vlere prej 75 milione leke te vjetra dhe kam marre 50 milione te vjetra kredi. Kam lare 10 milione leke dhe me pas nderpreva pagesat per arsye ekonomike. […]
Qytetari: B.I.
Data: 9 June 2022, Kategoria: Çështje pronësie, Ekzekutimi i detyrimeve
Pershendetje! Une e kam permbushur vullnetarisht detyrimin si debitor, detyrim i cili me eshte urdheruar ne shkresen e ekzekutimit vullnetar. Gjithashtu kam depozituar ne zyren e permbarimit edhe kerkesen per heqjen e sekuestrove. Cfare masash te tjera duhet te ndermarr per heqjen e sekuestrove nga permbaruesi? Faleminderit,
Qytetari: E.S.
Data: 31 May 2022, Kategoria: Ekzekutimi i detyrimeve
Pershendetje, Para nje viti kam marr nje kredi prej 200 mije lekesh. Kam qene ne pamundesi per ta paguar pasi kam nje vajze te vogel 1 vjece e pak dhe duke qene se babai i vajzes nuk eshte prezent, jam e detyruar te bej cdo gje vete. Para disa ditesh me kontaktuan, besoj nga zyrat […]
Qytetari: P.D.
Data: 19 May 2022, Kategoria: Ekzekutimi i detyrimeve