Kategoritë e Përgjigjeve

Pershendetje, Une kam nje prone ne fshatin Linez, njesia administrative “Dajt”, Tirane. Ne kete prone kam vendosur nje kioske me permasa 12 meter gjatesi dhe 4 meter gjeresi. Jam i interesuar per te lidhur kontraten me OSHEE-ne per kete objekt (kioske). Ne ate zone trasformatori me i afert eshte 500-600 meter larg. Une kam pyetur […]
Qytetari: G.K.
Data: 23 September 2021, Kategoria: Konsumatori
Pershendetje, Ne nje kompleks banimi ne Tirane, ndertuesi nuk lejon banoret te perdorin linje tjeter interneti pervec nje kompanie X, e cila eshte po ashtu ne pronesi te ndertuesit te kompleksit. A ka baze ligjore qe e lejon kete veprim? Ne qofte se jo, cila do ishte menyra e duhur per ta ndjekur ne menyre […]
Qytetari: A.K.
Data: 1 August 2021, Kategoria: Konsumatori
Përshëndetje! Në një njësi shitje në zonën time pijet si verërat apo pijet e gazuara janë pa cilësi. Verërat janë të ngjyrosura dhe jo nga kantina, kjo provohet edhe nga çmimi shumë i ulët që kanë ndërsa të gazuarat kur hapen vetëm gaz nuk kanë, duket si ujë i ngjyrosur.Doja të dija ku mund të […]
Qytetari: K.C.
Data: 29 May 2021, Kategoria: Konsumatori
Pershendetje, Jam e interesuar te marr informacion ne lidhje me procedurat qe ndiqen nga nje subjekt, qe tregton mallra ushqimore, per asgjesimin e produkteve te papershtatshme per tregtim; skadence, demtime etj? Jam e interesuar te di sesi kryhet procedura, kerkesat qe behen ne institucionet perkatese; AKU etj; afatet qe japin deri ne momentin e verifikimit […]
Qytetari: E.M.
Data: 5 December 2020, Kategoria: Konsumatori, Siguria ushqimore