Kategoritë e Përgjigjeve

Pershendetje, Dua te bej njesimin e diplomes se universitetit ne shqiperi. Tek udhezimet e MASh, permend se duhet te paraqes “ diplomën/certifikatën profesionale, diplomën ose dokumentin zyrtar përkatës të lëshuar nga institucionet përgjegjëse për lëshimin e kualifikimit në vendin e origjinës ekuivalent me diplomën që vërteton përfundimin e studimeve, të pajisur me vulë apostile ose […]
Qytetari: M.G.
Data: 1 March 2024, Kategoria: Arsimi
Pershendetje! kam mbaruar masterin Por Nuk kam mare kartonin sepse Universiteti nuke ma jep dot per shkak shkak te vonesave procedurale te miratimit te modelit te ri te diplomes nga agjensia pergjegjese pranë MASR. Nderkohe kam listen e notave dhe vertetim qe thote qe studenti ka mbaruar te gjitha detyrimit akademike por nuk ka terhequr […]
Qytetari: A.J.
Data: 2 July 2023, Kategoria: Arsimi
Përshëndetje! Kam korrigjuar së fundmi një gabim në shkrimin e fshatit të lindjes, por për shkak të ndarjes së re administrative, ky fshat i ka kaluar një bashkie tjetër dhe për rrjedhojë tani më kanë ndryshuar qytetin e lindjes. Në diplomë do të shfaqet fshati i lindjes, qyteti apo të dyja bashkë? Ne terma të […]
Qytetari: E.H.
Data: 20 May 2023, Kategoria: Arsimi
Pershendetje,kam mbaruar studimet infermieri e pergjithshme bachelor ne ish universitetin Kristal ne vitet 2010-2013 pra kur ishte i akredituar. Problemi eshte qe un nuk arrita te mar diplomen “kartonin” dhe ato i mbyllen zyrat. Jam interesuar tek ministria Arsimit e ato nuk me kthejne asnje lloj pergjigjie,me than shkruaj leter me poste arkives shteterore,e bera […]
Qytetari: E.S.
Data: 24 April 2023, Kategoria: Arsimi
Pershendetje, jam nje studente e vitit te pare ne nje universitet privat ne Tirane. Jam e regjistruar ne universitet si program i dyte studimi dhe kam paguar komplet tarifen e plote te vitit te pare. Problemi lind sepse nuk jam pajisur me numer matrikullimi. E theksoj se ne momentin e regjistrimit nuk kisha plotesuar formular […]
Qytetari: E.M.
Data: 23 March 2023, Kategoria: Arsimi
Pershendetje, kam nje pyetje lidhur me te drejten e rifillimit te studimeve dhe afatin kohor per kete kerkese. Une si studente e UT, Fakulteti i Shkencave sociale, kam qene studente e brezit 2015-2018 per arsye personale nuk munda te mbyll diplomen me vetem 3 provime te mbatura per ta marre ate. Tani dua te kthehem […]
Qytetari: G.L.
Data: 6 March 2023, Kategoria: Arsimi
Pershendetje!Kandindati per Avokat deri ne sa here ka te drejte te japi provim e Avokatise?Pershembull Nuk e mere heren e pare Dhe sa here te tjera mund ta japi?
Qytetari: A.J.
Data: 17 February 2023, Kategoria: Arsimi
Pershendetje!!Kam mbaruar shkollen e mesme bujqesore- ne vitin 1992 dhe nuk jam paisur me deftesen perkatese!!!Si mund ta siguroj kete deftese pasi shkolla ku kryeva studimet eshte mbyllur !!Me duhet3per document ne Greqi!!Ju faleminderit!!!
Qytetari: A.C.
Data: 2 February 2023, Kategoria: Arsimi