Kategoritë e Përgjigjeve

Do shkoj jashte vendi per lindje, doja te dija kur mund ta marr raporten e para lindjes (35 diteshe), jam e punesuar me shume se 7 vite. Nese raporta 35-diteshe do leshohet pasi te linde bebi, si mund te njoftoj une institucionin qe po largohem, meqe akoma nuk e disponoj raporten?
Qytetari: A.I.
Data: 23 January 2024, Kategoria: Sigurimet shoqërore
Pershendetje! Per tete muaj kam hasur pengese te pageses se pensionit te invaliditetit nga Posta Shqiptare nuk njeh deklaraten noteriale dhe pretendon qe kujdestari duhet te caktohet ligjerisht nga gjykata ( per shume vite kjo pagese eshte kryer me deklarate noteriale). A shkel ky veprim 1.Kodin e familjes 2. Kodin civil 3. Kodin e procedures […]
Qytetari: L.X.
Data: 4 January 2024, Kategoria: Sigurimet shoqërore
Përshëndetje, uroj të jeni mirë. Duam të dime, nëse raportat per leje barrelindje i paguhen babait te femijes se lindur ne rastin kur kjo eshte leshuar ne emer te tij. Paga llogaritese do merret e subjektit ku eshte i punesuar babai?? Faleminderit , pune te mbare!
Qytetari: E.N.
Data: 14 November 2023, Kategoria: Sigurimet shoqërore
Përshëndetje! Kam marrë raportin e paralindjes nga spitali. Ka kohë që kam lënë punën dhe punonjësi i financës të subjektit ku kam punuar së fundmi nuk përgjigjet në lidhje me raportin, pasi theksoj se ka kohë që nuk punoj aty. Pyetja ime është që si duhet të veproj unë tani për të marrë pagesën e […]
Qytetari: E.G.
Data: 28 September 2023, Kategoria: Sigurimet shoqërore