Kategoritë e Përgjigjeve

Pershendetje, Ju lutem a mund te na ndihmoni me nje informacion, si dhe ku te marrim nje vertetim banimi? Ju faleminderit,
Qytetari: R.S.
Data: 26 August 2022, Kategoria: Shërbime
Pershendetje! Duke qene se tani sportelet jane mbyllur dhe dokumentet mund t’i marr me vule elektronike, a mundet qe per keto dokumente te marre vule apostile? Si veprohet per legalizimin per dokumentacionit dhe marrjen e vules apostile? Ju faleminderit,
Qytetari: S.S.
Data: 25 June 2022, Kategoria: Shërbime
Pershendetje, Uroj te jeni mire! Kam bere pagesen per lejen e legalizimit te ndertimit informal dhe me duhet te aplodoj nepermjet e-Albania mandat pagesat e paguara me banke. Me thoni ju lutem si te veproj per te aploduar mandatpagesat per lejen e legalizimit ne ALUIZNI, dega Tirane Veri. Cilin ze te zgjedh ne e-Albania per […]
Qytetari: A.S.
Data: 10 March 2022, Kategoria: Çështje pronësie, Shërbime