Kategoritë e Përgjigjeve

Pershendetje, A keni dijeni se si po vijohet me vaksinimin kunder Covid 19 neper kompani te ndryshme, jo fasoneri? Si duhet te veprojme nese duam te vaksionojme punetoret, ku duhet te drejtohemi? Jemi fonderi. Ju falenderoj dhe dite te mbare.
Qytetari: E.U.
Data: 13 May 2021, Kategoria: Shëndeti publik
Pershendetje! Punoj ne nje kompani private, e cila eshte e hapur aktualisht, por punonjesve te tyre nuk ju mundeson masat mbrojtese ne pune (maskat). Per muajin prill, punedhenesi eshte shprehur se do te na nderprese kontraten per mosparaqitje ne pune. Ju lutem mund te me thoni ligjerisht si si procedohet ne kete rast? Pasi nuk […]
Qytetari: D.V.
Data: 2 April 2020, Kategoria: Punë, Shëndeti publik