Kategoritë e Përgjigjeve

Pershendetje,cfare problemi ka nese afati i pezullimit te lejes se drejtimit ka mbaruar por nuk e kemi terhequr patenten
Qytetari: R.O.
Data: 19 September 2022, Kategoria: Legjislacion
Përshëndetje! Ku mund të kryej denoncim në lidhje me shqetësimet që vijnë nga një klerik? Si mund të procedohet penalisht per akuzimet dhe shqetesimet ndaj njerezve? Cilat jane bazat ligjore?
Qytetari: Z.J.
Data: 19 September 2022, Kategoria: Legjislacion
Pershendetje, desha te di ne rastin kur punonjesi eshte me raport mjeksor por gjate ketyre diteve të raportit i bie nje dite pushimi zyrtar, si duhet shenuar dhe llogaritur ajo dite, si Leje apo Raport? Faleminderit shume!
Qytetari: R.N.
Data: 28 July 2022, Kategoria: Legjislacion
Pershendetje te nderuar! Kam nevoje per informacion. Ajo cka doja te dija eshte: A mund te postoj dokumenta direkt nga gjermania drejt “Ministrise per Punet e jashtme dhe Europen” ne Tirane, me qellim paisjen me vule apostille? Apo e vetmja menyre eshte te postohen nga posta shqiptare ne Shqiperi? Ju faleminderit!
Qytetari: D.I.
Data: 27 July 2022, Kategoria: Legjislacion