Kategoritë e Përgjigjeve

Kush mund te shperndaje produkte kozmetike dhe cfare duhet te kete parasysh importuesi dhe shperndaresi? Mundet nje shperndares jo farmaceutik te ofroj kozmetike ne farmaci?
Qytetari: M.K.
Data: 15 March 2023, Kategoria: Shendetësi
Përshëndetje! Mami im ka disa ilaçe për osteroperozen që i merr me rimbursim. Për këtë arsye duhet të shkojë te mjeku i familjes që të marrë ilaçet. Herën e fundit nuk i ka marrë sepse i merr te doktoresha e familjes , e cila  i ka thënë që nuk ke me sepse kontrolli t’i ka […]
Qytetari: E.M.
Data: 16 January 2023, Kategoria: Shendetësi
Përshëndetje, desha tu bëjë një pyetje. Kam fëmijët pa vaksinuar dhe ata shkojnë në shkollë. Mirepo tani më kanë lajmëruar që ose do t’i përjashtojnë fëmijët nga shkolla (arsimi i detyrueshëm 9 vjeçar) ose do më gjobisin. Cfarë thotë ligji për më tepër informacion? flm. Theksoj qe nuk i kam vaksinuar femijet dhe nuk dua […]
Qytetari: S.A.
Data: 23 December 2019, Kategoria: Shendetësi