Kategoritë e Përgjigjeve

Pershendetje, Faleminderit per pergjigjen tuaj. Procedura dhe dokumentacioni eshte i plote sipas ligjit, por doja te informohesha per arsyen pse nuk mund t’i marr dot 5 mije lekshin e lindjes qe jepet nga bashkia? Kam lindur qe ne vitin 2018 dhe akoma nuk i kam marr. Nderkohe qe fondi ka ardhur dhe po shperndahet nga […]
Qytetari: M.T.
Data: 21 December 2020, Kategoria: Gjendja civile, Qeverisja vendore
Pershendetje, Rasti lidhet me nje familje ne qytetin X, e cila jeton me qira ne ambjentet e godines se ish-ndermarrjes se grumbullimit. Gjendja e godines eshte shume e keqe, murret jane te kalbura dhe plot lageshti. Nderkohe qe babai i dy femijeve te mitur (kryefamiljari) vazhdon te zhytet ne borxhe prej 3 vitesh, ndonese te […]
Qytetari: A.P.
Data: 17 December 2020, Kategoria: Ndihma Ekonomike, Programet e punesimit, Qeverisja vendore, Strehim