Kategoritë e Përgjigjeve

Kam nje date paraqitje ne gjykate per ceshtje ndarje, por jam me raport mjekesor dhe si mund ta dergoj ,ose si tja bej te ditur gjykates qe nuk mund te paraqitem? Duhet te dergoj raportin mjekesor? Nese po , si? Apo ta dergoj me poste?
Qytetari: H.Z.
Data: 22 December 2023, Kategoria: Procedura gjyqësore
Pershendetje. Para rreth 1 viti e gjysem kam bere nje aksident ne elbasan. Faji ishte i imi dhe shoferi i makines theu krahun. Une mora gjoben perkatese dhe heqje patente per disa muaj. Sot me ka erdhur nje flete thirrje per gjyq. Mund te me ndihmoni se per cfare behet fjale pasi une e mora […]
Qytetari: M.T.
Data: 21 June 2023, Kategoria: Procedura gjyqësore
Persbendetje , shpresoj te jeni mire,,, Pyetja ime eshte kjo : Kam nje konflikt pronesie , dhe jam thirur si i paditur , ne gjykate, pas disa seancash per mos paraqitje te paditesit ceshtja u pushua, dhe gjykata e apelit e prishi vendimin dhe e ktheu ceshtjen perseri ne gjykate te shkalles se pare,, Un […]
Qytetari: G.A.
Data: 13 May 2023, Kategoria: Procedura gjyqësore
kam një gjygji civil i cili është pezulluar përkohësisht. me urdhër gjykata të ngrirjes të llogarive bankare të nivelit të 2-te. jam në pune prej 2 muajsh e nuk mund të tërheq pagën time. permbarimi nuk më jep asnjë zgjidhje se ka urdhër gjykate. ndodhen në kushte pa zgjidhje në pamundësi për të paguar një […]
Qytetari: E.L.
Data: 5 May 2023, Kategoria: Procedura gjyqësore
Pershendetje! Kam nje ceshtje shume problematike qe nuk po me gjen zgjidhje. Jam nje nene e re e nje femije te vogel te lindur me nje problem zhvillimi te gjymtyreve, te krahut me sakte dhe njeres dore. Kam hapur gjyq para disa vitesh per kundershtim atesie te prezumuar. E fitova ne shk.pare, por per hakmarrje, […]
Qytetari: E.K.
Data: 28 April 2023, Kategoria: Procedura gjyqësore
Përshëndetje! Gjatë shqyrtimit të kërkesës për nxjerrjen e urdhërit të ekzekutimit, në rast se kërkesa e paraqitur nga kreditori ka të meta, a mund /duhet gjykata ta shtyjë marrjen e vendimit për plotësim të metash apo procedon thjesht dhe vetëm me kthim aktesh.? Në rast se po, ka ndonjë afat për tu respektuar pasi kjo […]
Qytetari: L.N.
Data: 10 March 2023, Kategoria: Procedura gjyqësore
Përshëndetje, Dua të di cfarë duhet të bëj kur figuron emri im në faturat e energjisë elektrike kur unë s’kam marrëdhënie me apartamentin, as kontratë qiraje ,as certifikatë prone, as kontrate porosie dmth nuk është apartamenti im .Kjo më ka sjell pasoja. Ju lutem si mund ta gjej si është rregjistruar emri im në këtë […]
Qytetari: A.H.
Data: 27 February 2023, Kategoria: Procedura gjyqësore