Kategoritë e Përgjigjeve

Pershendetje.Ndjese per kohen qe po ju marr.Vetem nje pyetje.Jam nje qytetare qe jetoj ne Tirane por vendbanimi im konfiguron ne vendlindje,ne Berat aty ku jeton edhe familja ime.Dua ta ndryshoj vendbaninim vetem une dhe te transferoj gjendjen civile ne Tirane,pasi dhe shtepia ku jetoj ne Tirane eshte ne emer te tim eti.A mund ta ndryshoj […]
Qytetari: E.C.
Data: 13 June 2024, Kategoria: Gjendja civile
Pershendetje! Kam lindur nje femije , por nuk kam celebrim. Nuk dua ta shenoj atesine. Mundem? A ka te drejte ta regjistroje dikush tjeter ne gjendjen civile me nje prokure te posacme nga ana ime ?
Qytetari: M.S.
Data: 14 March 2024, Kategoria: Gjendja civile
Kam shkuar te Gjendja Civile per te ndryshuar mbiemrin bazuar ne Aktin e Lindjes. Por ato as nuk e marrin persiper me thone i referohemi vitit 1945-1950. kur ka pasur nje germe me teper.,nderkohe vellezerit e mi e kane mbiemrin ndryshe nga une pra pa nje germe. Dua te marre mbiemrin sic e kam ne […]
Qytetari: S.S.
Data: 23 February 2024, Kategoria: Gjendja civile
A duhet regjistruar ne gjendjen civile nje vertetim fakti vdekje, meqe per trashegimlenesin e vdekur atje nuk ka dokumenta? Pra noteri per te leshuar deshmine e trashegimise, mund te mjaftohet me vendimin e gjykates per vertetimin e faktit te vdekjes, apo kerkon detyrimisht qe ky vertetim te jete regjistruar ne gjendjen civile ? E bej […]
Qytetari: R.T.
Data: 23 January 2024, Kategoria: Gjendja civile
Pershendetje, Femijes sime ne aktin e lindjes ja kane vendosur mbiemrin Bastriu, kur ne fakt e jithe familja e Bastri. Kur eshte bere regjistrimi i aktit te linjdes punonjesia e ka regjisitruar Bastriu jo Bastri. I jam drejtuar gjendjes civile dhe nuk e kane pranuar kerkesen vetem me gjygj me kaner thene. Me cfare objekti […]
Qytetari: G.D.
Data: 5 November 2023, Kategoria: Gjendja civile
Përshëndetje. Kam një vajzë që tashmë është në moshë madhore dhe e martuar, por figuron akoma në çertifikatën time familjare.C’farë procedure duhet ndjekur për të bërë shkëputjen nga trungu familjar ?
Qytetari: V.P.
Data: 2 September 2023, Kategoria: Gjendja civile