Kategoritë e Përgjigjeve

Pershendetje, jam i interesuar per nje djale qe kam njohur pasi e kane braktisur ne jetimore qe foshnje dhe sot qe ka mbushur 18 vjec e kane nxjerr nga jetimorja, por ai nuk ka asnje mundesi strehimi as te ardhura, babai tij biologjik eshte ne gjendje te mire ekonomike por nuk interesohet fare per te […]
Qytetari: E.A.
Data: 21 September 2021, Kategoria: Programet e punesimit, Strehim
Pershendetje, Jam nje djale 23 vjecar nga nje fshat i Korces. Kam aplikuar per roje private dhe komisioni i komisariatit ma ka tefuzuar kerkesen time per polic privat me arsyetimin se jam me crregullim personaliteti, gje e cila kjo nuk perben pengese sepse nuk eshte crregullim intelekti, as perceptimi, por nje crregullim humori i ardhur […]
Qytetari: L.N.
Data: 23 August 2021, Kategoria: Programet e punesimit
Pershendetje, Rasti lidhet me nje familje ne qytetin X, e cila jeton me qira ne ambjentet e godines se ish-ndermarrjes se grumbullimit. Gjendja e godines eshte shume e keqe, murret jane te kalbura dhe plot lageshti. Nderkohe qe babai i dy femijeve te mitur (kryefamiljari) vazhdon te zhytet ne borxhe prej 3 vitesh, ndonese te […]
Qytetari: A.P.
Data: 17 December 2020, Kategoria: Ndihma Ekonomike, Programet e punesimit, Qeverisja vendore, Strehim
Pershendetje, Une po kryej praktiken me nje afat 6 mujor ne nje institucion shteteror qe paguhet nga zyra e punes, por nderkohe me doli nje mundesi punesimi diku tjeter, te cilen nuk dua qe ta humbas.  Por as perfundimin e praktikes nuk dua qe ta humbas. Ne keto kushte pyetja ime eshte: Si duhet te […]
Qytetari: E.H.
Data: 28 November 2020, Kategoria: Marrëdhenie pune, Programet e punesimit
Jam njeri i pa ditur shume, pervec pjeses se profesionit ku kam arsimin e larte perkates dhe eksperience te gjate pune. Fatkeqesisht kam humbur punen dhe nuk po gjej pune. Jam e strehuar, por pa te ardhura apo ndonje pasuri tjeter. Po ushqehem shume keq. Kam qene kontribuese e rregullt dhe vazhdoj te paguaj taksa. […]
Qytetari: A.K.
Data: 7 October 2019, Kategoria: Programet e punesimit