Kategoritë e Përgjigjeve

Pershendetje, Para 2 muajsh kam prenotuar 6 bileta fluturimi ne nje kompani ajrore per itinerarin Rinas – Itali, vajtje ardhje. Fluturimi ishte ne nje nga ditet e javes se dyte te Prillit 2020, por si pasoje e situates me pandemine Covid-19,  ky fluturim nuk u krye. Kompania ajrore nuk na ka njoftuar per anulimin brenda […]
Qytetari: I.B.
Data: 14 April 2020, Kategoria: Mbrojtje e konsumatorit
Pershendetje ,desta dite me ndihmoni me nje pergjigje po mundohem ta formuloje sa me shkurt,para nje viti ne neptun kemi blere nje produkt(Tablet)me pages me keste nepermjet final sha,me nje kontrat kredie me kushte te vecanta oasi di Isa e e djele dhe vetem ajo funksiononte ne ate dit,nejse per shkak se raifasen nuk kemi […]
Qytetari: D.H.
Data: 26 September 2019, Kategoria: Mbrojtje e konsumatorit