Kategoritë e Përgjigjeve

Pershendetje . Kam 6 muaje qe marre ndihme sociale , por sot me kane informuar qe jam penalizuar per 6 muaje pasi djali im kishte 2 muaj qe kishte blere nje makine edhe nuk e deklaronte tek njesia administrative . Mund te nderpresin ndihem sociale? Faleminderit.
Qytetari: D.C.
Data: 2 July 2023, Kategoria: Ndihma Ekonomike
Pershendetje! Jam nje nene e vetme pa asnje te ardhur per te jetuar pervec nje ndihme ekonomike nga fondi 6 % i Bashkise me nje shume 2970 Leke ne muaj dhe pa asnje te ardhur tjeter. Jetoj vetem me ushqime qe me falin komshinjte. Une jam e semure e operuar dhe e pa afte per […]
Qytetari: M.M.
Data: 1 February 2023, Kategoria: Ndihma Ekonomike
Unë jam një nënë e vetme, me një djalë 13 muajsh. Do doja të dija çfarë përfitimesh kam nga shteti në këtë gjendje që jam? Nuk kam shtëpinë timen dhe rroga ime është neto 50.000 Lekë. Falemidnerit!
Qytetari: V.D.
Data: 10 January 2023, Kategoria: Ndihma Ekonomike