Kategoritë e Përgjigjeve

Kam mar nje Ekspuls ne greqi per 4 vite. Kete Ekspuls e kam mar me date 24.6.2020. Ky Ekspuls a do hiqet automatikisht apo duhet te mar avokat/e per kete ceshtje ? Ju faleminderit.
Qytetari: ..
Data: 11 April 2024, Kategoria: Lëvizje jashtë vendit
Pershendetje, Ju lutem neqoftese keni mundesi te me ktheni pergjigje do ju isha shume mirenjohes. Me duhet te leviz jashte shtetit (ne Austri), per pushime, bashke me bashkeshorten dhe femijen 1 vjec e 2 muaj! A ka nevoje per ndonje prokure apo vendim gjykate ne menyre qe te me lejojne ne piken kufitare? Faleminderit
Qytetari: A.K.
Data: 26 February 2024, Kategoria: Lëvizje jashtë vendit