Kategoritë e Përgjigjeve

Ne nje bashkjetese ku bashkjetuesit jane ndare me njeri tjetrin por kane nje femije Femijes i eshte njohur atesia dhe amesia por eshte i regjistruar ne certefikaten familjare te nenes se vet Kujt i takon ne kte rast rritja e femijes dhe kujdestaria?
Qytetari: R.L.
Data: 6 May 2024, Kategoria: Familjare
Nese nis divorcin ne shqiperi pa qene vet prezent por me miratimin e perbashket me bashkshorten, cfare me duhet, kush eshte rruga me e shpejte? Po e perseris pa qene prezent asnjeri nga ne pasi jetojme jashte shtetit. Faleminderit.
Qytetari: E.Y.
Data: 6 May 2024, Kategoria: Familjare
Pershendetje, Doja te pyesja te lutem ne lidhje me zgjidhjen e marteses me pelqim reciprok. Mund te gjendet ne ndonje faqe zyrtare nje forme e kerkese padise dhe projektmarreveshjes per rregullimin e pasojave te zgjidhjes se marteses? Ka nevoje qe firmosja e tyre te behet para nje noteri? Eshte e nevojshme te kene perfaqesues ligjor […]
Qytetari: R.M.
Data: 30 January 2024, Kategoria: Familjare
Kam nje djal 3 vjec e gjysem me bashkjetuesin nuk kam celebrim ,mes nesh te dy ka mosmarrveshje djali esht i rregjistruar ne trungun familjar te babait tim jo tek trungu familjari i bashkjetuesit tim Ne qoftese ndahemi un dhe bashkjetuesi ku qendron djali kush ka te drejt ta mbaj
Qytetari: ..
Data: 3 January 2024, Kategoria: Familjare
Pershendetje doja tju pyesja a merret deshmitar babi i burrit ne celebrim pasi un kam bere celebrimet dhe punonjesja tha ska problem, babin e burrit e futi tek deshmitari im ndersa tjetrin tek burri, a nuk na del ndonje problem?
Qytetari: E.L.
Data: 28 December 2023, Kategoria: Familjare
Pershendetje Kerkoj te marr kujdestarine e mamase time. Duke qene se eshte e semure dhe semundja ka perparuar. Ajo nuk ka me mundesi per te jetuar pa kujdesin tim. Kush eshte institucioni qe merret me kete dhe cfare procedure duhet ndjekur, cfare dokumentash duhet te disponoj.
Qytetari: E.K.
Data: 4 December 2023, Kategoria: Familjare
Përshëndetje! Kemi bërë divorc me bashkëshortin që është përfunduar. Ndërkohë paratë e krijuara gjatë martesës , në bankë, nuk janë ndarë mes nesh. Vazhdojnë ti posedojë burri. Doja të dija nëse nuk kemi prona por vetëm lekë në bankë a mund të ngre padi unë për pjesëtim pasurie apo ndonjë padi tjetër? Çfarë bazë ligjore […]
Qytetari: A.E.
Data: 14 November 2023, Kategoria: Familjare
Pershendetje, Prej vitit 2019 vendimi i pensionin ushqimor i femijes ka marre forme te prere. Dhe kam filluar proceduren e ekzekutimit ne permbarimin shreteror. Ish bashkeshorti ka pa paguar mbi 1 miljon leke prapambetje. Pytja ime eshte a marre une kamat vonese per sa kohe ai nuk u pagoi shumen prej 2 milion leke ne […]
Qytetari: K.M.
Data: 5 November 2023, Kategoria: Familjare