Kategoritë e Përgjigjeve

Përshëndetje, une kam një apartament në Durrës, a jam i detyruar të paguaj taksa mbi ndërtesat?
Qytetari: A.B.
Data: 24 September 2023, Kategoria: Taksa
Përshëndetje kam biznesin me qera sapo e kam hapur doja të dija që taksat e bashkisë kush i paguan qeradhënsi apo qeramarrësi? Edhe për tatim në burim kush ka të drejtë për ta paguar?
Qytetari: ..
Data: 12 January 2023, Kategoria: Taksa
Peeshendetje. Dua te bej akt shitje per banesen qe zoteroj por kur jam paraqitur tek noteri ne sistem ka rezultuar nje takse e papaguar -taksa e ndikimit ne infrastrukture – e cila me pengon per te perfunduar transaksioni. Une zoteroj leje legalizimi nga Aluizni (viti 2016) dhe hipoteke te baneses. Ku duhet ta paguaj kete […]
Qytetari: A.S.
Data: 10 February 2021, Kategoria: Procedura administrative, Taksa
Pershendetje! Per hipotekimin e baneses (apartementeve qe perfitoj nga kontrata shkembimit) si pronar trualli, ne te cilin eshte ndertuar nje pallat nga ndertuesi, a jam i perjashtuar nga pagesa 1000 leke per m/katror ne hipoteke (taksa e kalimit te pronesise)? Nese po, kush i paguan ndertuesi apo del me zero pagese nga hipoteka? Faleminderit,
Qytetari: O.B.
Data: 21 January 2021, Kategoria: Çështje pronësie, Taksa