Kategoritë e Përgjigjeve

Deshiroj te lidhe martes me nje shtetas shqiptar me nenshtetesi greke dhe leje pune ne zvicer ,, duam te bejme martesen dhe bashkim familjar ne zvicer cfare kerkesash ka dhe si mund te veprojme
Qytetari: X.L.
Data: 6 May 2024, Kategoria: Të tjera
Pershendetje! Si jeni? Kam nje familjar qe ka varesi nga kumari(frekuenton Casino çdo dite) dhe doja te ju pyesja se ku mund te drejtohem me nje kerkese(institucioni) qe t’ja ndaloj hyrjen neper Casino, se po na shkaterron familjen financiarisht nga borxhet. Ju faleminderit per mirekuptimin!
Qytetari: A.P.
Data: 21 April 2024, Kategoria: Të tjera
A eshte shkelje e te drejtave te njeriut ne rastin kur djali dhe nusja nuk e lejojne 2 vite rresht nenen qe te flase me vajzen qe ndodhet ne Amerike vetem per faktin se motra i ka ngelur borxh vellait disa para qe ska mundur tja laj?
Qytetari: F.X.
Data: 24 March 2024, Kategoria: Të tjera
Pershendetje! Shpresoj te jeni mire! Jam e interesuar te di mbi ruajtjen e arkivit te noterise . Me sa di une , arkivi i noterise do te kaloje ne versionin digjital dhe per kete ka nje limit kohe te caktuar , sa eshte ky afat? Edhe sa ka kohe?
Qytetari: E.K.
Data: 26 February 2024, Kategoria: Të tjera
Pershendetje . Jetoj ne Belgjike dhe ish-bashkeshorti mendoj se ka bere divorc ne Shqiperi dhe shoh qe kam marre mbiemrin e vajzerise kur jam rregjistruar ne portalin e-albania per here te pare munda te rregjistrohem vetem me mbiemrin e vajzerise . Doja te merrja informacion si mund te veproj per te ndryshuar mjetet e identifikimit […]
Qytetari: ..
Data: 11 January 2024, Kategoria: Të tjera
Pershendetje , kam kryer nje operacion me date 5 dhjetor ne spital , mjeku ka aplikuar online ne sistem per raporten por nuk ka marre asnje kod me te cilin un te vertetpj raporten dhe gjithashtu kodi nuk i ka shkuar as pronarit . Kujt mund ti drejtohem per kete problem sepse me neojitet raporta […]
Qytetari: D.S.
Data: 28 December 2023, Kategoria: Të tjera