Kategoritë e Përgjigjeve

Pershendetje, jam i interesuar per nje djale qe kam njohur pasi e kane braktisur ne jetimore qe foshnje dhe sot qe ka mbushur 18 vjec e kane nxjerr nga jetimorja, por ai nuk ka asnje mundesi strehimi as te ardhura, babai tij biologjik eshte ne gjendje te mire ekonomike por nuk interesohet fare per te […]
Qytetari: E.A.
Data: 21 September 2021, Kategoria: Programet e punesimit, Strehim
Pershendetje, Rasti lidhet me nje familje ne qytetin X, e cila jeton me qira ne ambjentet e godines se ish-ndermarrjes se grumbullimit. Gjendja e godines eshte shume e keqe, murret jane te kalbura dhe plot lageshti. Nderkohe qe babai i dy femijeve te mitur (kryefamiljari) vazhdon te zhytet ne borxhe prej 3 vitesh, ndonese te […]
Qytetari: A.P.
Data: 17 December 2020, Kategoria: Ndihma Ekonomike, Programet e punesimit, Qeverisja vendore, Strehim
Pershendetje, Sipas nenit 14 te Ligjit 22/2018 “Per strehimin social” parashikohet si me poshte: “1. Përfshirja në programet sociale të strehimit bëhet nëpërmjet aplikimit në zyrën përkatëse të njësisë së vetëqeverisjes vendore të vendbanimit/ vendqëndrimit të aplikantit. 2. Individi/familja pa të ardhura, me të ardhura shumë të ulëta ose të ulëta, që aplikon, paraqet vetëm […]
Qytetari: S.C.
Data: 31 August 2020, Kategoria: Strehim