Kategoritë e Përgjigjeve

VERTETIM PER DESHMINE E PENALITETIT
Qytetari: A.Q.
Data: 13 June 2024, Kategoria: Procedurë gjyqësore
Kam nje proces gjyqesor dhe gjyqi dhe eshte rihapur ne shkallen e pare te gjykates se tiranes me shum bashkepronare. Pyetja eshte: une dua qe te terhiqem nga ky gjyq kurse te tjeter le te vazhdojn per interesat e tyre. Si mund te terhiqem? A mund te bej ndonje deklarate tek noteri dhe noteri e […]
Qytetari: E.H.
Data: 26 February 2024, Kategoria: Procedurë gjyqësore
Pershendetje! Perpara 6 muajsh ne gjykate eshte derguar nje ceshtje penale per gjykim nga Gjyqtari i seances paraprake te Gjyqtari i Gjykimit ne Themel.Ceshtja eshte penale dhe Gjyqtari i Gjykimit ne Themel nuk ka caktuar ende nje date per gjykimin e kesaj ceshtjeje,pavaresisht se kane kaluar 6 muaj nga gjykimi i saj.Ne pamundesi financiare per […]
Qytetari: A.V.
Data: 3 November 2023, Kategoria: Procedurë gjyqësore
Pershendetje, duam te kerkojme njohjen e pronesise ne gjykate per nje prone ku jemi shume trashegimtare, dhe nuk mund t’bashkojme te gjithe per prokure. Nese ngreme padi vetem disa prej nesh pa prokure per ndonjerin nga ne, si procedon gjykata ? Mos valle njeh vetem pjesen e paditesve ? Mos duhet t’i therresim te tjeret […]
Qytetari: R.T.
Data: 24 September 2023, Kategoria: Procedurë gjyqësore
eshte bere nje shtese anesore pallati ne vitin 1998-1999, si ne ate kohe pagesat jane bere ne cash dhe pa fatura nga te gjithe banoret, ate pjese shtese e kam financuar une dhe kemi rene dakort me gjithe bashkepronaret qe ajo te ishte ne emrin tim, dhe per kete arsye vetedeklarimi eshte bere ne emrin […]
Qytetari: A.C.
Data: 3 August 2023, Kategoria: Procedurë gjyqësore
Pershendetje, uroj te jeni mire! Kam nje gjyq te hapur nga kompania e sigurimeve ne rast te nje aksidenti ku nje makine qe ka qene e parkuar eshte gervishtur ne pjesen anesore te saj nga makina ime(e siguruar) por drejtohej ne ato momente nga vellai im i cili kishte patenten e skaduar. Kompania e sigurimeve […]
Qytetari: G.P.
Data: 19 June 2023, Kategoria: Procedurë gjyqësore
Kam hapur nje ceshtje gjyqesore civile per “Leshim autorizimi per udhetim jashtetit per femijen tim te mitur”. Tek kerkesa e dorezuar ne gjykata hasa disa pasaktesi si psh profesioni im, vendi i punes se vjeter i permendur si puna egzistuese, emri i ish-bashkeshortit (typo ku ne te gjitha rastet mungonte nje “i”); mos-specifikimi si kerkese […]
Qytetari: A.K.
Data: 5 May 2023, Kategoria: Procedurë gjyqësore