Kategoritë e Përgjigjeve

Pershendetje, dua te hap nje studio private ku sherbimet qe do te ofrohen jane: Fizioterapi Konsulta me mjekun e familjes Yoga Eshte me mire qe Nipt ta hap si person fizik apo si shpk? Do te punoj se bashku me tim shoq. Faleminderit! Dite te mbare!
Qytetari: J.C.
Data: 11 January 2024, Kategoria: QKB
Dua te hap nje nipt per nje farmaci. Ne QKB me kerkojne kontrate pune. Une qe jam e vetepunesuar dhe jam person fizik, mund te kem kontrate pune dhe mbi ckushte ndertohet kjo marredhenia kontraktuale. Une jam vete administrator i biznesit qe po hap. Nuk eshte shoqeri as kompani. Nje dyqan farmaci
Qytetari: P.H.
Data: 9 January 2024, Kategoria: QKB
Përshëndetje, Një subjekt që ka në pronësi një mjet traporti mallrash për vete, a është e nevojshme që ta regjistrojë në ekstrakt si adresë sekondare këtë targë. Theksojmë që ky mjet perdoret vetem për transport mallrash për vete , jo për persona të tretë. Faleminderit!
Qytetari: P.B.
Data: 27 February 2023, Kategoria: QKB