Kategoritë e Përgjigjeve

Pershendetje, jam 1 shtetas shqipetar qe jeton dhe punon ne Itali. Kam kryer nje nderhyrje mjekesore kirurgjike ne shqiperi ne nje klinike private. Punedhenesi ne itali me kerkon 1 certifikate mjekesore me vulen apostile ne menyre qe te konsideroje te vlefshme lejen prej 2 javesh te percaktuar nga mjeku shqipetar. Eshte e mundur ne kete […]
Qytetari: A.M.
Data: 27 September 2023, Kategoria: Informacion
Përshëndetje, Doja t’ju pyesja se si apo ku mund ta shikojmë pozicionin aktual të punës në të cilin jemi regjistruar në sistem, si psh: Doktor, Inxhinier apo Arkitekt. Titulli është i rëndësishëm për tërheqjen e liçensës. Faleminderit!
Qytetari: A.H.
Data: 21 September 2023, Kategoria: Informacion, Puna
Para disa muajsh eshte miratuar ligji i ri qe afekton drejtuesit e ri te mjeteve , doja nje sqarim pasi deshiroj te blej nje makine por sdi se me cfare motorri ta mar , ne ligj thuhet ne menyre teknike. Me lejohet te drejtoj makine mbi me motorr 1.6 e posht , apo 1.5 e […]
Qytetari: G.M.
Data: 22 August 2023, Kategoria: Informacion
Përshëndeteje! Jam përfitues i disa pasurive nga dëshmia e trashëgimisë të cilën e kam regjistruar pranë A.Sh.K. Tani më duhet të aplikoj për çertifikatën e çdo pasurie mirëpo noteri më thotë që sistemi pranon vetëm për aplikim çertifikatë+kartelë+hartë treguese dhe jo aplikimin vetëm për çertifikatë, me arsyetimin se është hera e parë që po pajiseni […]
Qytetari: E.D.
Data: 3 August 2023, Kategoria: Informacion
Pershendetje! Jam ne pritje te nje gjyqi per apelim! Por ka koheqe shof qe me kane marre ca numra zyre si psh kjo ktu: +35535542333123 Dua te ju pyes si mund te vazhdoj nje numri i zyres se gjykates nqs te therrasin per ne gjyq? Dhe a mund te marre avokatia njoftimin e gjyqit edhe […]
Qytetari: A.H.
Data: 26 May 2023, Kategoria: Informacion
Përshëndetje! Kemi dërguar padi për fitim prone me parashtrim, por të padia nuk i kemi listuar me emra dëshmitarët që do thërrasim. Muajin tjetër kemi gjyqin seancën e parë, mund ta paraqesim në seancën e parë këtë listë? Pra a lejohet? Faleminderit!
Qytetari: F.N.
Data: 4 May 2023, Kategoria: Informacion