Kategoritë e Përgjigjeve

Pershendetje, Nena ime me ka futur ne spital psikiatrik dhe kerkon te marre kujdestarine e perkohshme te femijes. Une nuk e le dot spitalin, pasi nuk me lejohet dhe nuk paraqitem dot ne seancen gjyqesore. Ju lutem te me jepni mundesine te flas me nje avokat, qe ofron ndihme juridike falas.
Qytetari: K.B.
Data: 7 February 2024, Kategoria: Ndihmë ligjore
Pershendetje, uroj te jeni mire dhe ju falenderoj paraprakisht per pergjigjet qe na jepni . Pyetja ime ka te beje me nje procure te posacme qe me ka deleguar mua babi im te udheheq te gjithe mbarevajtjen per legalizimin e nje shtepie dhe per regjistrimin dhe paisjen me çertifikate pronesie te tokes bujqesore me ATM […]
Qytetari: ..
Data: 11 April 2023, Kategoria: ASHK, Ndihmë ligjore
Pershendetje, Jam viktime nga akusa ”Mjekim i pakujdesshem”ne Gjykaten e Pogradecit, deri tani e kam ndjekur vete gjyqin por duke qene se jam me leje lindje dhe kam nje femije te mitur te cilin nuk do doja ta sorrollasja gjyqeve, kerkoj nese eshte e mundur ne kete faze Avokat, te cilin nga shkresat qe me […]
Qytetari: S.Q.
Data: 31 March 2023, Kategoria: Ndihmë ligjore
Xhaxhai i një ministri në qeverinë shqiptare fiton tendera nëpërmjet kompanisë së tij private nga institucione publike te varura nga Ministri të tjera, nga institucione publike të pavarura dhe të varura nga Kryeministria gjatë kohës që nipi i vet është ministër. Pyetjet e mia janë këto: (a) Cfarë lloj shkeljeje kemi në këtë rast nga […]
Qytetari: A.K.
Data: 28 March 2023, Kategoria: Ndihmë ligjore
Motra ime ka nje pastrim kimik nje kliente ka shkuar dhe ka bere debat per cileson e larjes gjat debatit klientja e ka kercenuar me publikimin onlain se bisnesi juaj sdi te pastroi mir jo cilesor dhe ne keto momentr ka nxjerr celularin duke xhiruar brenda ambientit qe ta hedh ne rrjetet sociale dhe motra […]
Qytetari: Y.B.
Data: 10 March 2023, Kategoria: Ndihmë ligjore
Kam një çështje gjyqësore ndër hetim që nga nëntori 2018 nuk kam pasur Avokat mbrojtës. Jam jashtë shtetit nuk kam kurrfarë informacioni rreth çështjes sime jam në arrati s’kam mundësi për të angazhuar Avokat për arsye financiare.
Qytetari: E.K.
Data: 27 February 2023, Kategoria: Ndihmë ligjore