Kategoritë e Përgjigjeve

Me eshte caktuar avokati falas X Y dhe ajo nuk pranon te me mbroje falas mua? Si mund te veproj?
Qytetari: N.P.
Data: 28 May 2023, Kategoria: Kërkesë për ndihmë juridike dytësore
Përshëndetje, I plotësoj të gjitha kushtet për të përfituar për ndihmë juridike. Por personi që më priti më nxorri jashtë me pretekstin që kisha bërë dokumentacionin shumë shpejt dhe si përfundim skisha të drejtë.  Ku mund të  ankohem? Unë jam 60 vjeç, endem nëpër zyra dhe kur plotësoj kushtet më nxjerrin nga zyra! Ju lutem […]
Qytetari: R.X.
Data: 20 December 2022, Kategoria: Kërkesë për ndihmë juridike dytësore
Pershendetje, Dua te bej divorcin me bashkeshortin, i cili eshte po ashtu dakord. Por une nuk kam mundesi ekonomike per t’ju drejtuar gjykates. Kam nje djale 3 vjec, i cili eshte i semure me crregullime te spektrit autik. Ju lutem si mund te me ndihmoni, pasi po marr shume shqetesime nga bashkeshorti nepermjet rrjeteve sociale […]
Qytetari: ..
Data: 24 February 2022, Kategoria: Kërkesë për ndihmë juridike dytësore
Përshëndetje! Nese me vendim gjykate aprovohet dhënia e avokatit falas, por drejtoria e ndihmës juridike falas e ankimon, ankim i cili rrëzohet nga gjykata pasi del qe DNJF e ka depozituar jashtë afatit. Ne këto kushte à mund të përfitoj avokatin falas, apo duhet pritur ende nëse e ankimon drejtoria vendimin e gjykatës për rrëzim […]
Qytetari: A.B.
Data: 7 December 2021, Kategoria: Kërkesë për ndihmë juridike dytësore
Pershendetje jam nje fermer i cili ka perfituar 7.5 dynym toke are me 3 Akte te ndryshne sipas anetarve te familjes bujqesore sipas me ligjin 7501 . I kam nxjer te 3 certifikatat sipas AMT perkatese por problemi qendron qe njera nga certifikatat ka vendodhjen e parceles me kordinata te gabuara dhe rezulton qe toka […]