Kategoritë e Përgjigjeve

Pershendetje! Deri sa kohe mund te zgjasi qe te dali nje deshmi trashegimie?
Qytetari: A.T.
Data: 19 June 2023, Kategoria: Civile, Noterizimi
Përshëndetje, Kam bërë një prokure të posaçme në vitin 2000 tek një noter . Jam në një proces gjyqsor dhe kjo prokure me duhet njesia me origjinalin ,Kontaktova me noterin ai nuk me jep sepse thot si ruajm ne dokumentat kur kalon 10 vjet , Si te bej vetem ta rraf kete noter mashtrus . […]
Qytetari: S.A.
Data: 24 February 2023, Kategoria: Noterizimi
Nje njeriu ima ka pranuar ne nje deklarate,noteriale se ka mare nje sasi lekesh.Duke mos I kthyer akoma keto para,personi tjeter ka te drejte ta padis penalisht ne prokurori per mashtrim,apo te ndjek rugen civile.
Qytetari: A.H.
Data: 17 February 2023, Kategoria: Noterizimi