Kategoritë e Përgjigjeve

Pershendetje. I kemi dhene prokuren motres tone per ta shitur nje prone, por motra ndodhet ne SHBA dhe per momentin nuk mund te kthehet ne Shqiperi. A ka mundesi qe motra te jap dorehqjen e saj nga prokurat qe ne kemi bere? Faleminderit paraprakisht.
Qytetari: A.M.
Data: 27 September 2023, Kategoria: Prokurë
Kam nje prone ,per te cilen pres te marr perfitimin financiar nga shteti,per kete prone kemi caktuar nje person qe te merret me gjithe dok e nevojshem(pra I kemi dhene prokure ne te cilen thuhet qe dhe shuma financiare do te hidhet ne llog e tij,eshte e rregullt nese bej nje prokure tjeter ne te […]
Qytetari: G.M.
Data: 17 September 2023, Kategoria: Prokurë
E km marre prokuren nga bashkeshorti qe te leviz me femijen ne itali por doja te pyesja a duhet prokura e perkthyer ne shqip pasi un duhet te udhetoj nga shqiperia ne itali prokura eshte ne gjuhen italiane a duhet edhe ne shqip apo ska nevoje.
Qytetari: H.D.
Data: 12 July 2023, Kategoria: Civile, Prokurë
E km marre prokuren nga bashkeshorti qe te leviz me femijen ne itali por doja te pyesja a duhet prokura e perkthyer ne shqip pasi un duhet te udhetoj nga shqiperia ne itali prokura eshte ne gjuhen italiane a duhet edhe ne shqip apo ska nevoje.
Qytetari: H.D.
Data: 12 July 2023, Kategoria: Civile, Prokurë
Pershendetje Jemi ne proces per dy prona njera per perpjestim pasuri tjetra per rregjistrim prone. Doja te pyesja nese nepermjet dhenies se prokures se kerkuar nga avokati i jepet ndonje e drejte ligjore avokatit qe te keqperdore te drejtat e dhena nga prokura dmth nese egziston mundesia per ndonje pervetesim personal nga ana e avokatit […]
Qytetari: B.M.
Data: 2 July 2023, Kategoria: Civile, Prokurë
Si mund të hiqet një prokurë nga një person që ka prokurë ?! Deklarata Noteriale është e vlefshme që i hiqet e drejta atij personi që ka prokurën në të cilën ne nuk dëshirojm më që ai të ketë Prokurë ?!
Qytetari: B.Q.
Data: 16 January 2023, Kategoria: Civile, Prokurë