Kategoritë e Përgjigjeve

Kam marr nje kredi ne nje nga institucionet financiare.kam paguar gjysmat,gjysmat si kam paguar ka gati 2-3 vjet.a mundet te me bllokojnë pagen qe derdhet ne banke?
Qytetari: E.T.
Data: 6 May 2024, Kategoria: Civile
Miremengjesi . Kam lidhure nje kontrate huaje , me interese 3% qe nga viti 2016 , por deri tani nuk me kan thene interesin e kontrates , mund ti drejtohem gjykates me nje kerkese padi , apo te kaloje afati 10 vjecare . Faleminderit
Qytetari: H.H.
Data: 5 November 2023, Kategoria: Civile, Detyrime
Pershendetje.Nje personi i kam dhene hua nje shume lekesh.Ky veprim eshte hartuar ne formatin WORD, ne formen e nje kontrate.Ne te jane pershkruar te gjitha gjeneralitetet e huamarresit , qellimin .shumen , kohezgjatjen si dhe daten e kthimit te parave se bashku me perfitimin qe rrjedh , e cila eshte firmosur nga te dy palet.Kane […]
Qytetari: A.Z.
Data: 5 November 2023, Kategoria: Civile, Detyrime
Pershendetje ju lutem mund te me shpjegoni termin juridik te kesaj padie, jemi 6 bashkepronar dhe kemi dy prona. Jam e paditur ne gjykat me objekt zhdukjen e bashkepronsise midis bashkepronarve xx. Ju lutem me shpjegoni termin juridik te kesaj padie, perse zhdukjen, nuk do ishte me korrekte pjestim sendi ? Ju faleminderit.
Qytetari: R.T.
Data: 23 October 2023, Kategoria: Çështje pronësie, Civile
Pershendetje. Permes nje deklarate noteriale personi X ka pranuar qe ka marre prej meje nje shume te madhe lekesh me te cilen ka ndertuat shtepi dhe pasi ajo te legalizohej do te merrja dhe une pjese prej saj. Kane kaluar 15 vite qe prej deklarates dhe nuk kam marre asgje. Dua te ngre padi ne […]
Qytetari: E.Z.
Data: 22 September 2023, Kategoria: Civile
Pershendetje Kam mare nje kredi tek nje nga institucionet e kredive ne emrin tim per dike tjeter. Nuk kam vene asgje garanci pervec pages. Personi nuk ka paguar me ka kaluar me debitor dhe ceshtja ka kaluar ne zyrat ligjore private. Tani me marin dhe me thone qe duhet bere patjeter gjysma e pageses pra […]
Qytetari: S.X.
Data: 5 September 2023, Kategoria: Civile
Pershendetje! Doja te dija nese sigurimi i padise duhet shoqeruar edhe me objekt padie apo jo? Momentalisht jam pa energji elektrike edhe pa furnizim me uje pasi shtepia ku banoj prej 20 vjetesh ka qene ne emer te nje familjari dhe per shkak te konflikteve familjare, ai mi nderpreu nga inati dritat dhe ujin qe […]
Qytetari: K.S.
Data: 29 August 2023, Kategoria: Civile
Pershendetje, Une kam nje apartment ne Tirane, mirepo jetoj jashte shtetit. Sot me lajmerojne komshinjte qe ka ardhur permbarimi per sekuestro sepse dilu nuk kemi paguar taksa. Te vetmet taksa qe nuk kam paguar edhte ajo e administrim te pallatit, per shkak se jetoj jashte dhe nuk kam pasur mundesi. A eshte kjo nje arsye […]
Qytetari: J.G.
Data: 28 August 2023, Kategoria: Civile