Kategoritë e Përgjigjeve

Përshëndetje! Kam disa taksa pa paguar më kanë bllokuar llogarit bankare. Nëse ndërroj emrin, a mund të hap llogari të reja bankare dhe të jem e lira për të depozituar ose tërhequr para?
Qytetari: X.P.
Data: 10 January 2023, Kategoria: Banka
Pershendetje , kam pas 2 kredi te marra te pashlyera te cilat kane kalmar ne permbarim dhe ekzekutim , me eshte bere bllokimi I bankes dhe banka me thote se rezultojne 3 kredi per tu shlyer , une kam marre dy , dhe institucioni I 3 te cilit banka me thote I detyrohesh as e […]
Qytetari: M.S.
Data: 4 January 2023, Kategoria: Banka, Ekzekutimi i detyrimeve